Η Εταιρεία

Η Ν. Γιάνναρης Α.Ε., εταιρεία με 35ετή εμπειρία στο χώρο της εμπορίας, των διανομών και της προώθησης κατεψυγμένων κυρίως προϊόντων σε ολόκληρη την Κρήτη, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου της μαζικής εστίασης ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο.

Από το 2001 έχει μεταφέρει τις δραστηριότητές της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, συνολικής έκτασης 3500m2.

Την άριστη διατήρηση των προϊόντων μας εγγυώνται τα 5100 m3 ψυκτικών θαλάμων που έχουμε κατασκευάσει με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HACCP-ISO).

Τα προϊόντα μας διακινούνται από ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων ψυγείων που τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έτσι ώστε να διαφυλαχτεί η υψηλή ποιότητά τους. Επίσης, μια νέα μεγάλη επένδυση στο χώρο των Logistics βαθειάς κατά- ψυξης υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας το 2008, με έναρξη δραστηριότητας από 1/1/09. Η νέα μας μονάδα “GIANNARIS – LOGISTIC”, δυναμικότης 3500 m3, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα και ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας, εγγυάται σίγουρο, ασφαλές και γρήγορο τρόπο αποθήκευσης και διανομής κατεψυγμένων προϊόντων για λογαριασμό των πελατών μας.

Η πολυετής συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της προτηγανισμένης πατάτας, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η αγορά της Κρήτης, έχει σαν αποτέλεσμα την εξειδίκευσή μας στα προϊόντα πατάτας.

Η εξειδίκευση αυτή σημαίνει ότι διαθέτουμε περισσότερους από εκατό κωδικούς προτηγανισμένης πατάτας και εξειδικευμένων προϊόντων πατάτας (specialities), που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα

Κύλιση προς τα επάνω